Vorige | Volgende

Tudorpark - Vrije kavels Hoofddorp

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Zelf je droomhuis bouwen? Het kan in TudorPark!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

In verkoop: veertien vrije kavels
De veertien vrije kavels (18 tot en met 31) liggen aan de Bennebroekerweg, ten westen van het Tudorhouse. De kavels hebben een grondoppervlakte van circa 470 m² en dat biedt plaats aan een riant vrijstaand woonhuis. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, de kavelpaspoorten, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in de brochure.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse?
Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Inschrijven kan via de projectwebsite van Tudorpark.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwnummer
25

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
439 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object