Vorige | Volgende

Tudorpark - Canterbury Hoofddorp

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Canterbury – fase 1 en 2: 100% verkocht! Binnenkort start de volgende fase: schrijf je in en blijf op de hoogte.

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen?

Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder 132 koopwoningen. Deze gaan wij gefaseerd verkopen. Met deze "sneak preview" lichten wij vast een tipje van de sluier.

Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Geschiedenis
Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Inschrijving gesloten
In april zijn de 31 woningen van fase 1 al succesvol in verkoop gegaan, fase 2 is nu in verkoop en fase 3 volgt dit najaar. De verkoop van Fase 2 Canterbury is op donderdag 3 juni succesvol gestart met een Drive-Thru op project TudorPark. Er zijn meer dan 200 brochures uitgedeeld en de reacties waren zeer positief. Canterbury fase 2 bestaat uit 23 eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-een kapwoningen aan de singel. Dezelfde twee-onder-een kapwoningen verkochten we ook in Brighton Court. Misschien ken je ze al. De uitwerking van de plannen is in volle gang. De eerste beelden delen we graag met je.

Net te laat voor Canterbury- fase 2? Schrijf je dan nu in op de projectwebsite van Tudorpark voor de volgende fase: start verkoop staat gepland voor September!

Heb je vragen? Bel of mail het verkoopteam! Wij helpen jou graag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
per 01-01-2023

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
838
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
134 m²
Overige inpandige ruimte
40 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
496 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Buitenruimte

Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object