Vorige | Volgende

Tudorpark - Canterbury Hoofddorp

Bewaar object
Deze woning is onder optie

Omschrijving

Het slotstuk heet Canterbury
Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan met 140 koopwoningen dat gefaseerd verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark Het woningaanbod is divers en heeft woningen in petto voor de starter, maar ook voor de midden inkomens en het hoger segment (tweekappers).

Geschiedenis
Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Inschrijving gesloten
In april zijn de 31 woningen van fase 1 al succesvol in verkoop gegaan, fase 2 is nu in verkoop en fase 3 volgt dit najaar. De verkoop van Fase 2 Canterbury is op donderdag 3 juni succesvol gestart met een Drive-Thru op project TudorPark. Er zijn meer dan 200 brochures uitgedeeld en de reacties waren zeer positief. Canterbury fase 2 bestaat uit 23 eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-een kapwoningen aan de singel. Dezelfde twee-onder-een kapwoningen verkochten we ook in Brighton Court. Misschien ken je ze al. De koopsom van een eengezinswoning is vanaf € 510.000 v.o.n. inclusief SieMatic keuken en complete badkamer. De prijzen van de twee-onder-een kapwoningen beginnen bij € 730.000 v.o.n. inclusief SieMatic keuken en luxe badkamer.

Heb je vragen? Bel of mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
per 01-01-2023

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
902
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
155 m²
Overige inpandige ruimte
40 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
619 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Buitenruimte

Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object