Vorige | Volgende

Parktorens - Aziëweg Haarlem

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Op slechts enkele minuten van de uitvalswegen naar Amsterdam en Schiphol worden De Parktorens gerealiseerd. In het prachtige nieuwe Aziëpark verrijzen twee moderne woontorens met duurzame studio’s, appartementen en penthouses waarmee de eerste aanzet tot het geheel vernieuwde Haarlem Nieuw-Zuid wordt gegeven.

De Parktorens krijgen met hun opvallende ronde vorm een markante uitstraling. Een geweldige kans voor starters, jonge gezinnen, maar ook voor senioren die compacter willen wonen in een moderne en dynamische omgeving in ontwikkeling: Haarlem Nieuw-Zuid.

Het gaat in De Parktorens totaal om 12 studio’s, 126 appartementen en 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte en uitzicht is er veel te kiezen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van circa 79 tot 90 m2, De studio’s hebben een woonoppervlakte van circa 50 m2 en de penthouses variëren in woonoppervlakte van circa 120 tot 132 m2.

Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement helemaal naar wens kunt indelen. Alle appartementen hebben vloerverwarming en vloerkoeling in alle vertrekken en zijn voorzien van een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer en toilet.

Onder het park komt een ruime parkeergarage. Per woning dient een parkeerplaats te worden afgenomen. Bezoekers parkeren straks ook in deze garage.

Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor de Parktorens letterlijk met hun “voeten” in het park staan.

Op de bovenste verdieping van elke Parktoren komen elk 4 luxe penthouses. Deze penthouses worden gerealiseerd in twee varianten, namelijk een variant van ca. 120 m2 woonoppervlakte en een variant van ca. 132 m2 woonoppervlakte. Vanzelfsprekend hebben de penthouses ruime en brede balkons met een fantastisch uitzicht.

Kenmerken:
- Gebruiksoppervlakte ca. 120 m2 of 132 m2;
- Woonkamer/keuken ca. 87 m2;
- Slaapkamer 1 ca. 15,5 m2;
- Slaapkamer 2 ca. 12 m2;
- Kantoor/logeerkamer ca. 8,5 m2;
- Inclusief twee badkamers en separaat toilet;
- Vloerverwarming en -koeling in alle vertrekken;
- Glazen pui met openslaande dubbele deuren;
- 2 ruime balkons van elk ca. 14 m2;

De intentie is dat de Parktorens tegelijk worden gebouwd. De planning voor start bouw is medio december 2019. In dat geval zal medio tweede kwartaal van 2021 de oplevering zijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 144 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
183
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
30 m²
Bruto inhoud
319 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
lift

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel

Garage

Soort garage
garage mogelijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object